höstbekännelser

Idag är det helt uppenbart att hösten har kommit till jkpg. Dels för att jag har på mig mina nya fina höstskor för första gången men även för att det spöregnar utanför. Trots att jag slutade halv tre har jag inte kommit hem än. Just för att det regnar, och för att det enda som finns hemma och väntar på mig är disk och städ. Å så mitt nya fina Wii. Men efter gårdagens ansträngning på friskis afrodance pass är jag helt död i kroppen, så wiiet får vila lite det med idag.

Jag har nämligen börjat mitt nya liv, utan pedsex, med träning och nyttig(are) mat. Igår var jag inte ens på kåren utan hade mys kväll med veronica, vi såg en shoppaholics bekännelse och vi kände igen oss båda två. Så efter det var veronica tvungen att visa sin gaderob. Hon är så söt så ♥


My name is Emilia and i'm a shoppoholic. Eller?

Ser verkligen fram emot hösten, inte bara med träningen utan också med mina uuunderbara kurser. Läser bildspecialisering samt pedagogiskt drama, båda 15 hp. Skönt att slippa lärandeteorier å bara släppa efter och ha lite kul efetr våren mindre bra kurser i lärande 2. Senare i höst ska jag även vara samtalsledare i en ungdomsgrupp för 14 åriga tjejer, något som Rädda barnen har och kallas för Ellen. Utöver detta har jag också gått med i pubpoolen, så i höst står jag i baren på kåren istället för i garderoben. Sen gör ju Niklas att jag svävar på små fluffiga rosa moln också, vilket inte heller är helt fel. Med mina nya skor.

Pusshej
Kommentarer
Postat av: Veronica

Det värsta är att jag inser att hälften av alla kläderna jag äger är dötrista och jag vill bara fylla på med nytt. OCH jag vet precis vad jag vill ha.. men money money money. Försöker få mamma att inse att jag verkligen behöver ett par nya (snygga, svarta, skinn) höstskor (vilket är sant, conversen läcker och mina svarta gubbskor måste klackas om..)Hej, mitt namn är Veronica och jag är en shopaholic utan pengar.

2009-09-04 @ 14:21:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0