SPIIIIIIIIIIK

Efter en välbehövd dusch samt en bakispizza, börjar jag bli någolunda normal igen. Det har vart en galen helg. Precis så som "utlandsfester" ska vara.

Recept för bästa utlandsfesterna:

två delar älskad overall (helst i färgen röd)
ett stycke dônk eller andra enheter (eller både och)
x antal märkesbytningar
ett stort matvaruhus typ ica maxi
ett par nya kontakter i andra städer
någon form av sovsalssittning
några spontancaps
valfritt antal jönköpingshångel (obligatoriskt!)
ett stycke kårhus som är sämre än vårat
massa dräggiga studenter från alla håll och kanter

Blanda alla ingredienser till en trögflytande sörja. Färdigt att servera.  ;D


Orka detaljer. Allt är lite suddigt ändå. Nu ska jag kolla på bilder på facebook, så då kanske det klarnar lite. Fast jag hoppas inte...

Pedsex kom iaf tvåa i innebandyn och PedX vann best-in-show.

pusshej


Myskväll..

Nu sitter jag här hos Evelin, mätt och glad, med en öl i handen... Å ikväll blir det lite mys bara, med evelin och glenn. Lugnet före stormen skulle man kunna säga. För imorn smäller det. Då drar jönköpings festelit till SPIIK och intar Kalmar för en galen helg. Det blir innebandy, dônk och 80-tals seriefigurer  för hela slanten.. hihi. Princess of Pedsex Power (She-Ra) kommer lätt vara snyggast på SPIIK, i våra 80-tals insprirerade dräkter med body's och benvärmare. Vi har haft x antal syjuntor hos eveiln för att  få det  bästa  resultatet, vinner vi inte pris för bäst-in-show blir vi ledsna. Jag har t o m köpt en rosa peruk för att likna min karaktär "Glimmer of Hope". Är sjukt laddad nu..ska bara till praktiken några timmar imorn och sen joina pedsex på förfesten.. 

trevlig helg, för det kommer jag ha iaf.


pusshej

Hihi...

Ville bara tillägga att färgen och formen på bloggen var perfekt, trots att det var en färdig mall. Jag kunde inte gjort det bättre själv.  :P Samt att jag lovade mig själv att gå och lägga mig för snart två timmar sen. Haha, det här med bloggande är farligt. Facebook ska vi inte ens prata om... :S Ni som känner mig vet vad jag pratar om.

Nää, nu blir det sova, en dag imorn också. Ytterligare en dag på praktiken. Men den är snart slut, då kan jag återgå till mitt vanliga liv med kårkvällar och måndagscaps.


Natti natti.


pusshej


Nytt försök med blogg...

Så. Ny adress, ny blogg.
Den andra var så krånglig och alla andra verkar använda blogg.se, även Pedsex , så varför inte?

Vi får se om jag kan hålla denna vid liv. Att blogga är lite som att ha en tamaguchi (ni vet, de små elektroniska husdjuren man hade för typ 100 år sedan), man måste hålla på med den hela tiden, annars dör den. Hm.

So long.

pusshej


RSS 2.0