uppe med tuppen

Härmed konstaterar jag att bloggtorkan officellt är över! Idag var jag uppe med tuppen då min producent från radiokursen ringde och väckte mig, 05.30! Efter en mindre olycka involverande vaniljyoughurt och min besticklåda var jag i studion en timme senare för att förbereda medverkan i morgonträsket. Som RadioKs (enda?) fashionista har jag iaf dragit igång modebloggen för radioks räkning. En modeblogg med en annorlunda twist. Gå gärna in å rösta i dagens fråga och/ eller lämna en kommentar så blir jag väldigt lycklig...

Nej, nu väntar Styrelsemöte med RadioK och sedan vårens Allmöte för RadioKs medlemmar. Det är radio för hela slanten idag  och det känns knappt som jag lämnat radiostudion.

Dagens trallvänligaste låt (som jag har haft i huvudet sen imorses) :
Maia Hirasawa  - South again

Pusshej

en underbar låt

Robyn - Eclipse

Pusshej

en annorlunda onsdag

Idag är något konstigt. Jag ska nämligen inte till kåren utan vara hemma å fixa å dona å plugga lite. Delvis beror detta också på att jag ska upp sjukt tidigt imorn för att sända radio. En del i radiokursen som jag läser som kvällskurs, jätteroligt!

Har surfat runt på lite olika modesajter och drömt lite, borde ta tag i plugget. Drömma är det enda jag kan göra just nu ändå så, med 29 kronor kommer man inte så långt med shoppingen. Men på fredag kommer äntligen pengarna. Då ska köpa pålägg till mina mackor!! 

Nehe, åter till studierna (har precis fått mitt första U så, det är väl verkligen på tiden att plugga NU)

Pusshej

bloggtorka!

Som ni alla kanske märkt råder det bloggtorka här på min blogg för tillfället... Jag skyller på finanskris och lågkonjuktur, kärlek och viktiga tankar om viktiga beslut. Så jag har helt enkelt inte tid att blogga längre.. (eller lust.) Om jag får typ en HEL veckas ledigt så kanske bloggen vaknar till liv igen, men det lär inte hända. Som vanligt har jag tusen saker att göra som resulterar i att ja, inget blir gjort. Imorn ska jag iaf vara hela dan i skolan, ha lunchradio med kenneth och gå på SPJ's vårstämma.. Sen ska jag skriva CV och sånt fint också. Å en karaktär till radion, å en till sittningen å
diska å å å.. osv

Sen ska jag väl planera min flytt också.. 1 juli flyttar jag till en central etta i älskade jkpg på 38 kvadrat! Yey!! Nu är lyckan total, isch.

Hörs 2012 eller så...

Pusshej

RSS 2.0