Call me, bitch

 http://www.youtube.com/watch?v=H6a7W_gz_oU Vill bara tillägna en låt till en speciell person ♥

Ses på kåren imorn, årets första pedagogmingel. Godnatt världen.

Pusshej

Så levde de lyckliga i alla sina dar?

Det är tydligen inte bara jag som är kär nuförtiden. Äntligen ska Victoria få sin Daniel. ♥

http://www.youtube.com/watch?v=z7fMsvsZe_c
Precis som (dagens moderna) sagor sig bör får prinsessan slutligen sin prins. Jag tycker iaf att det är mysigt och underbart att de äntligen ska få varandra. Som Victoria säger  "det är lättare att lösa uppgifter när man är två". Synd att det är så himla långt till Karlshamn bara...

Pusshej

På äventyr i Växjö

Nu är jag hemma igen i Jönköping efter helgens äventyr till Växjö.  Såg dock inte så mkt av staden trots ett antal rundturer för att hitta dit vi skulle. Egentligen skulle jag behövt vänta över en timme i Alvesta men eftersom Niklas och co åkte bil från Karlshamn så var de söta nog att plocka upp mig. Sen var det feeeest! !!Och oj vilken fest det var.. Superkul att lära känna massa nya människor. Det var ett riktigt födelsekalas med paketöppning och lekar. Joel fick en ölkagge som han inte kunde använda, eftersom man behövde en draughtmaster för att kunna dricka den. Haha.En sån skulle man ha hemma. Lag björnarna var överlägset bäst även om lejonen skulle säga annat. Sen var det en hel del mys också ;D Underbart!! Längtar redan till synda då vi får ses igen. Idag  var det mera mys och kvarteret skatan  samt pannkakor och hela skaran männsikor var aningen sletna.

Nu ska jag bara ta det lugnt och äta och mysa. Imorn är det praktik sådär jättetidigt igen..

Pusshej


Du måste våga chansa mer, våga se vart det bär

Underbaraste låten!! Älskar ju svensk musik och den här låten kunde inte stämma in mer på mig just nu. Så jag tar orden på allvar och åker till Växjö idag. 

http://www.youtube.com/watch?v=zynp8wSq34U

"Om du är osäker, så var osäker med mig"

Pusshej
 

Världspremiärmiss

Ikväll skrivs historia på kåren, då Blue crew har världens första Blue caps. Å vad ska jag göra då? Jo, jag ska bara vara hemma. Alltså, inget kåren för mig ikväll. Har typ aldrig hänt innan att jag vart hemma, men vad gör man inte för sin praktikplats. Gillar min praktik väldigt väldigt mkt. Supermysigt ställe. 

Finns mer mysiga saker just nu. (Check!)  Bland annat att  Evelin snart kommer hit. Så nu måste jag städa lite.

Pusshej

Lekeryd

Idag har jag haft min första dag på praktiken i Lekeryd. Lekeryd ligger utanför Jönköping. Långt utanför Jönköping. Sisådär fyrtiofem-minuter-med-buss-och-minst-ett-byte-långt utanför Jönköping. Men det kommer nog ändå bli bra. Mysigt ställe och trevliga pedagoger. Å sen är jag ju så himla glad nu också. Så det gör inget att jag får åka lite buss. Men nu ska jag sova, för det tar ju sin lilla stund att ta sig ut imornbitti och jag är ju ingen morgonmänniska tyvärr. Tackolov för kaffe!

Pusshej

Hjärtslaget ♥

Nu är jag nyss hemkommen från Halmstad och Hjärtslaget. Det har vart en underbar helg och jag var inte alls så bitter som jag trodde på alla hjärtans dag. Jag var riktigt glad faktiskt. Hm, vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, så det får bli lite bilder istället och bara tillägga att jag längtar till nästa utlandsfest. ♥

Ninna: "Billig men bra"

Pusshej


Ang. alla hjärtans dag

All sliskigt kommersiellt firande av en dag ogjord för oss singlar undanbedes!

Våga vägra valentines day!!!!

Pusshej

Läppstifts jungel

Evelin visade mig Lipstick Jungle å nu är jag fast. Sjuk bra serie. Den har lite sex and the city feeling fast ändå inte. Annars har jag inte tillfört mkt idag. Igår var det babylifesittning som sagt, fruktansvärt bra drag! Kanonbra sittning för att vara deras första! Imorn drar jag väster (eller kanske mer sydväst?) till Halmstad å Hjärtslaget. Just nu är jag inte tagg-tagg.. men det kommer nog väl på plats! Blir nog bildbevis på bloggen i nästa vecka. ;P

Pusshej

ps. Nej Sally å nej Gävle, ingen av de killarna fyller mina kriterier. Om någon annan har en kille på lager går det bra att skriva det här på bloggen. Tack på förhand...

SÖKES:

Ett stycke kille som gillar att diska och som tycker om att agera väckarklocka. Nu är jag trött på att diska och försova mig. Hör av dig snarast om du känner dig träffad. Du når mig lättast via bloggen.

Pusshej


Allt roligt har sitt slut...

Så även min Lidköpingshelg. Det har varit en toppenhelg och jag tror inte att jag har tyckt att det har varit så bra i Lidköping nån gång (okej, jullovet räknas inte). Skönt att inte behöva stressa tillbaka till Jönköping på söndagkväll, utan istället sitta och panikplugga inför litteraturseminariet på onsdag. Men nu är perspektiven iaf inlämnade. Nu ska jag se om jag kan få ner alla mina saker i min lilla väska igen. Snart bär det av till Jönkan, men först ett stopp med syrran i Skövde och förhoppningsvis lite shopping ;D  Imorn börjar förresten radiokursen, yey!! Bara roligt hela den här veckan  ioförsig. Babylifesittningonsdag och på fredag drar jag till Halmstad och Hjärtslaget.. Roligt! Roligt!! :P

Pusshej

Melodifestivaldiss.

Igårkväll dissade jag och Linnéa Melodifestivalen. Istället lekte vi bland annat med min kamera och gick å handlade på hjertbergs. Innan vi förstod att Lidköping var folktomt på grund av Melodifestivalen, undrade vi vart allt folk var. Men när Linnéa sen kom på att LIdköpingsbandet Scotts (som tydligen också var med i dansbandskampen?)  var med i delfinalen igår förstod vi plötsligt varför staden (och hjertbergs) var så folktom. Haha


 

Kul hade vi iaf. Vi satte på hög musik och fotade som galna. Ovan kan du se resultatet. Linnéa hade många fler kort som var riktigt snygga, jag inte. Vi (läs:jag) kom fram till att det berodde på vem som stod bakom kameran. Nu ska vi strax åka till pappa och käka lunch. Sen blir det plugg för hela slanten.

Pusshej

It's to late to apologize...

Utgång på Stadt i gamla goa lisch igår.  Förfest med underbara tjejer. Sen på Stadt träffade jag självklart någon jag inte ville träffa, vi pratade och han sa saker som skulle sagts för ett halvår sedan, inte nu. Det är försent nu.

http://www.youtube.com/watch?v=_P2NwHYMxWY&feature=related


Pusshej

Beställde jag inte vår?

Jag ville ju ha vår. Men istället ligger det kall och otrevlig snö på Jönköpings gator. Vad hände där egentligen?

Igår var det jobbkväll för Pedsex på älskade Akademien och det var mycket folk som vanligt. :D Trots att vi hade sex stycken nya frächingar i Pedsex som aldrig hade jobbat på kåren innan, lämnade vi kåren vid tjugo över tre. Hyfsat tidigt ändå. Jag orkade inte gå upp till Dalvik, så jag sov hos Tiina. Men när hon gick upp för att gå på lektion åkte jag hem till mig, då hade jag sovit fyra timmar. Så jag gick å la mig igen å vaknade klockan ett. Så blir det ibland.

Imorn har jag redovisning om socioemtionella olikheter och sen bär det av till gamla goa Lisch. Ska bli mys att träffa familjen igen. Sen ska jag haka på Josse å co och göra Lidköping osäkert (?). Kan bli galet skoj.

Pusshej

Nu kan vintern få försvinna...

Okej många inlägg idag, men så blir det ibland... Men nu vill jag bara att vintern ska försvinna så att man kan plocka fram (läs: köpa nya) vårkläder. Blev sjukt inspirerad av  TOPSHOPs hemsida. Ge mig vår nu, tack.

Pusshej

Lunchradio med RadioK

Imorn ska jag och Linnea sända lunchradio. Det blir runt lunch, mellan tolv och ett. Det har sänts lunchradio tidigare i historien på RadioK, men inte så länge jag vart med. Så nu ska vi försöka igen. Jag och Linnea är först ut imorn, vi får väl se hur det går. Om man vill lyssna kan man göra det här eller vid de röda fåtöljerna på HLK.

Pusshej

Ny hårfärg


Jag färgade som sagt håret i fredags.
Såhär blev det, inte så stor skillnad mot innan, lite mer röd ton dock. 

Pusshej


RSS 2.0