Experiment


Fest imorn, så det blir lugnt ikväll.
Nu ska jag färga håret, så får vi se hur det blir.. :P Önska mig lycka till..

Pusshej


Igår var det onsdag, alltså kårkväll. Men innan det var dags att ta på sig overallen och springa på förfest, hade jag en dejt med radiostudion. Temat för sändningen var resor och det var jag, Martin och vår söta "prao" Camilla som sände. Vi bjöd på våra bästa/värsta resminnen och jag kan säga att de värsta var nog flest i mitt fal, de flesta från Indien. Så fort vi var klara drog jag på mig ovven och joina pedsex som hade knökat in sig i Davids minirum. Efter ett par cider låg jag fortfarande efter, men det var inget att göra åt. Det var sjukt kallt ute när vi gick till kåren, så det var skönt när vi äntligen kom fram att slippa stå i kön (tacka vet jag personalkort!). Det var bästa kårkvällen på länge för min del, träffade massa underbara människor och njöt av en KUG-hamburgare. Trots att jag gick hem tidigt hann jag träffa många och shakea lite i ombyggda Brazil (även om jag inte riktigt vant mig än..). Vad skulle livet i Jönköping utan älskade Akademien??

Idag har jag och Louice jobbat med vårt arbete med barn/ungdomar med socioemotionella hinder/svårigheter/problem. Efter ett besök på pastabageriet så tog vi en sväng på stan. Där hittade jag världens finaste väska.finaste väskan :D
Så den fick följa med mig hem... 

Nej, det är en dag imorn också. God natt.

pusshej

Om man skulle ta å sova...

Varför blir det alltid såhär? Att man är vaken hela nätterna. Jag som ändå vart vaken sen kvart över sex imorses, jag borde ju verkligen vara trött. Men ändå sitter jag här framför datorn och surfar runt bland diverse modebloggar... Ibland (okej, ganska ofta) önskar jag att jag hade ett större kapital att lägga på kläder och drömmer i hemlighet om riktigt dyra och fina kläder, så som acne mfl. Just nu drömmer jag om de perfekta jeansen. Men jag har varken tid eller ork och absolut inte råd att leta efter de perfekta jeansen..
Nej, om man skulle ta och sova kanske? Morgondagen är tillägnad socioemotionella problem, det ska bli riktigt intressant, för jag vet inte ens vad det innebär och ska göra en redovisning om detta snart..

rêve de beaux rêves (hittade en jätte bra översättningssida här :P)

Pusshej

Lillasysteryster

sötaste systern ever!
Vissa människor är underbara.
Min lillasyster är en sån människa. Visst att jag hatar henne ibland, när hon bara retas och inte vill som jag, men det är en hatkärlek som mest består av kärlek. Pratar med henne på msn nu, å saknar henne väldigt mycket ♥. En sak som jag verkligen saknar är att bråka med hennne, låter kanske sjukt, men jag gillar att ha någon att tjafsa med. Även om vi har bråkat mycket genom våra år så förlåter vi alltid varandra. Älskar dig linnéa! Längtar tills du kommer å hälsar på...

Hoppas att jag hinner med min buss nu, är fortfarande i skolan...

Pusshej

Inte riktigt så vuxen som jag trodde...

Jag missade tvätttiden och sov till halv tolv. Inte så vuxet.

Pusshej


btw

Jag har ändrat layouten på bloggen. Bytt från rosa till vitt, men jag kan inte bestämma vilket som är snyggast. Vad tycks?

Pusshej


Håller jag på att bli vuxen kanske?

Idag har jag vart duktig, jag har jobbat. I 6,25 timmar. Knasigt sätt att skriva tycker jag, men det är tydligen så man skriver där jag jobbar. När jag kom hem lagade jag lite mat och diskade halva disken. (måste ju ha nåt att göra imorn också :P) Sen la jag mig på sängen och började läsa "Zahiren" av Paulo Coelho. Å nu är jag på sidan 275.
Paulo Coelho är en av mina favoritförfattare och jag har läst väldigt många av hans böcker, man lämnas med så djupa tankar efter att ha läst hans böcker. Man är klar med boken, fast tankarna runt ämnet ligger å gror länge i bakhuvudet. Trevligt. Så jag blev så himla glad när jag upptäckte att jag hade en bok av honom i bokhyllan som jag inte läst.

Jag dissade precis fest, för att vara hemma. Å igår gick jag hem tidigt från afterworken trots att vi hade jättetrevligt. Skulle ju jobba å så tidigt idag. Så då var jag hemma en fredagkväll å plockade och städade och rensade. Jag hade varken på tv eller datorn på hela kvällen heller. Håller jag på att bli vuxen kanske? Jag bokade tvätttid klockan åtta imorn också.

Nu ska jag till en kompis å kolla på film iaf.

Pusshej


Oinspiration på bloggfronten

Sen jag kom hem från Åre har jag inte riktigt känt mig inspirerad till att blogga. Inte till någonting egentligen. Var inte speciellt inspirerad att gå till kåren igår och absolut inte inspirerad till att gå till skolan idag. Det är nåt som jag verkligen tycker är så skönt, när man kan bestämma helt å hållet över sig själv. Som idag då jag inte vill gå på lektion, då gjorde jag inte det. Imorn får jag nog ta mig i kragen å gå till skolan, ska träffa min nya studiegrupp då. Å då vill man ju göra gott intryck (fast det är nog egentligen redan försent, eftersom det bara verkar vara förskollärare i min studiegr.).
Jajustdet, jag började ny kurs i måndags, Lärande 2 - specialpedagogik. Intressant ämne verkligen, men hitills har det bara varit en bra föreläsare. :S Jag går iaf med Nazi å Angie nu, kul att ha lektioner med mina favoriter. <3 Fast det kommer aldrig bli som Lärande 1 igen, int utan Vero.

Nu ska jag ta tag i alla protokoll som ska skrivas. Önska mig lycka till :P

Pusshej


"Jag älskar afterski!!"

"JAG ÄLSKAR AFTERSKI!!" De tre orden sammanfattar kort och konsist årets skidresa. Orden yttrades x antal gånger från Nilla under resans gång, intensivast på eller precis efter afterskin. Jag kan inte göra annat än att hålla med Nilla.


Tyvärr åkte jag på en dunderförkylning med feber och allt uppe i Åre. Detta gjorde att jag missade åkning, men det hindrade mig dock inte från afterskin. Jag hade aldrig tidigare varit på afterski, men jag blev iaf helt frälst!! Inte nog med att jag blev afterskifrälst, jag blev kär också! Kär i en helt underbar burtonbräda (eftersom min bindning smidigt nog pajade sista dagen och det inte fanns några reservdelar eftersom bindningen är så gammal :S )


Tågen var äckligt mkt försenade och det var segt att vi kom till jkpg tolv istället för halv nio. Men bortser man från det och all otäck hosta så var det helt UNDERBART!! TACK GÄNGET för en oförglömlig resa!!! ♥

Pusshej

En sammanfattning av 2008

Detta är något jag kanske borde ha gjort tidigare, men nu finns det äntligen lite tid över i mitt liv. Nu när buppsatsen är utlämnad till opponering och vuxenpsykologin avklarad. Resten av idag ska jag bara softa, diska, börja packa och slutligen (äntligen) capsa! Skönt att inte ha massa plugg hängade över sig.

så, här har ni mitt 2008
JANUARI: Snygg, sexig och framför allt singel. Ett långt förhållande tar slut, men på bådas villkor. MItt första Pedsexmöte ever, samt insup i Pedsex. Det var även i januari som jag flyttade till min första egna lägenhet.
FEBRUARI: Första utlandsfesten i mitt liv, på hjärtslaget i halmstad. En hel del kårkvällar, samt första jobbkvällen. För att inte prata om min första sittning som jag var med och anordnade, kvarsittningen.
MARS: Erotiksittning samt Jönköpings första utlandsfest någonsin, Syndafloden. Sen var det lilla Lidköping för hela slanten, då jag hade praktik på en förskola där i sex veckor. Mysig ändå, hann med att träffa underbara människor jag annars inte kan träffa.
APRIL: Halva april i Lidköping, men det hindrar mig inte från att åka hem till Jönköping på helgerna. Min första "sexfest" dvs personalfest på Akademien. Faddersittning också.
MAJ: Min egna månad då jag äntligen fyllde 20! Detta firades med lite kalas på balkongen. Sen måste ju AG(Absolut Gotland) nämnas, bästa utlandsfesten jag varit på!! Tre dagar av fest på Gotland. En massa exkursioner och utomhusmingel. Fick sommarjobb och gick brevid. Pedsex årliga vårsittning med Tv-spel som tema. Personalfest på Ålandsfärjan. Underbar månad.
JUNI: Pedsex åker till Liseberg. Festerna flyttas utomhus, piren och vätterstranden är där alla är.  Midsommar firades hos Evelins syrra Marlena. Nazi och jag var på sex and the city filmen och drack cosmo på twin. WHERE THE ACTION IS i sthlm. I gbg hos Sara med en del folk. Upptäckte ölen och capsen!
JULI: Bestod mest av jobb. Men hann ändå med en sväng till Halmstad hos Anna, underbar helg med fest och golf (?) ;P Hängde hela sommarn med Evelin♥. Juli var månaden för besök också, mamma, Josse, pappa och Alina.
AUGUSTI: KÖPENHAMN med Evelin, helt underbar semester efter jobbet och innan insparken. Hanna, jag och sushi. Maria å Josse på besök en kortis. Kräftskiva. INSPAAAAAARK!!! Toastade insparkssittningen med Anna. 

SEPTEMBER: Mkt plugg. Jag upptäcker att det finns en radiostudio på HLK. Nya pedsexare. Hårdrockssittning. På 20års kalajs för Elin och Anja i Lisch.
OKTOBER: Utlandsfest nr 3, Bonna i Skövde. Måndagscaps. Årets andra "sexfest". Återinspark. Storsändning i radion med halloweentema. 92 års fest på sliver. 
NOVEMBER: Börjar med 60års jubileum av studentkåren, med gala på HLK. Sen var det fyra veckors VFU. Halloweensittning. Lillasyster fyller 18 och utgång i Lisch. Utlandsfest nr 4, SPIIK! Innebandy är väl inte min grej, men sjukt kul ändå. 
DECEMBER:  TOMTEVAKAN.Storsändning i radion, denna gång med jultema och pyssel. Säsongsavslutning x2. Nya pedsexare (igen). Julmus. Sara å Cissi fyller 45! Sjukt mkt plugg. Vice ordförande i Pedsex och övrig styrelseledamot i Radio K. Mysigt med lite Lidköping i juletider. Nyår firades in hos Marlena, Evelins syrra, en riktigt mysig avslutning på året!

2008 i korta drag, bra gjort om du läste allt ;P haha.

Nu ska jag packa till ÅRE, imorn bär det av. Men ska hinna med lite caps ikväll.

Pusshej


wiiiiiiiiiiiiiiieeeeee bara 2 dagar kvar nu!!!!!!!

Ofattbart! Om två dagar (klockan är 00:26, så det räknas som torsdag :P) åker vi!!!
Å jag har inte ens börjast packa. PANIK!

Men nu är iaf buppsatsen färdig och inlämnad/utskickad för granskning av andra studiegrupper för att sedan opponeras på. Om en vecka faktiskt, fast då är jag i Åre, men Sofie kommer klara det galant, eftersom vi gått igenom allt sjuttielva gånger.  Imorn (fast idag, eftersom jag redan fastställt att det är torsdag) har jag examination i vuxenpsykologi. Wish me luck, för det kan jag behöva. Kanske borde plugga klart istället för att blogga?

Förresten blev jag påhoppad av en journalist idag, från jnytt. Dock verkar det vara som att journalister har svårt med stavning? Emma och Emilia är väl inte särskilt likt? Whatever, hon stavade ju af rätt på mitt efternamn.

Pusshej

Åre Åre Åre Åre Åre Åre Åre Åre Åre Åre Åre

Aaaah, bara fyra dagar kvar. Å nu är allt fixat. ;D

Jag och Nilla var och handlade på Willy:s på Österängen idag ( å alla vet ju vem som inte spydde där). Det var tur att vi hade en lista, annars hade vi väl gått lös där, eller iaf jag.

Sen var jag och Sally ute å körde bil. Vi skulle provköra till Sallys jobb(!) i Norrahammar och tur var det nog att vi gjorde det, för vi åkte vilse när vi missade en avfart. Smart att sätta mig som skyltläsare när jag ser ungefär ingenting på långt håll utan glasögon, samma sak för Sally. Inte så konstigt att vi missade avfarten. Vi hann med en sväng in på rusta, jysk å mediamarkt.

Det är ju kallt i Åre så igår var jag ute på stan å fixade varma saker. Köpte ett nytt underställ, skidstrumpor, en mössa och ett par uggs :D. Så nu lär ju inte jag frysa iaf.Tagg-tagg! Längtar sjukt mkt.. :D


Nu blir det lite plugg innan Top Model ♥

Pusshej

Åre 2009 - here we come!!!!

Åre preparty igår. Dock så var vi bara fem av nio (vart var resten??) men hade sjukt roligt ändå. Var för lat för att gå till systemet så jag fick ta vad som fanns hemma, gin å tonic.. Vi spelade wii och upptäckte att Einar hade talang för att balansera. Sen tagg-taggade vi och slutligen kollade vi på Scream. Å eftersom jag inte klarar av skräckfilmer så sov jag på soffan hos Nilla och Bagge. 
Imorse när vi äntligen vaknade, bjöds det på kaffe och ägg :D Å sen gick jag å Nilla ner till deras förråd och hämtade Nillas JÄTTElåda med skidjackor och byxor. Jag vill också ha femtielva jackor att välja mellan... Hursomhelst har jag och Nilla iaf skrivit en del listor idag å nu är jag så tagg så att jag har svårt att sitta still..Nedräkningen har börjat..
ÅRE HERE WE COME!!!

Köttsoppa!

Pusshej 

Wollie Bollie - Kenny Starfighter

Världens roligaste galaxhjälte är tillbaka!! Kenny begins
Vem vill följa med på bio???


http://www.kennybegins.com/ officiella hemsidan... ;D

pusshej


2009 - so far, so good

Nytt år, nytt liv. Hur många gånger har man inte lovat sig själv detta? Och hur många år har man inte misslyckats med att hålla alla sina nyårslöften? Men iår blir det kanske så att jag faktiskt klarar mina nyårslöften. Jag tänker inte skriva ner mina nyårslöften här, eftersom då kommer alla veta om jag skulle misslyckas med mina löften, men jag kan ju avslöja att det har med en sundare livsstil, vad det gäller det mesta.
  
  

Det nya året firades in i Huskvarna hos Marlena, Midde, Ella och Lea, tillsammans med Evelin, Glenn, Kristin och hennes pojkvän (jag och namn :S). Det var supermysigt och jättetrevligt. Vi hade alla slavat i köket och alla hade med sig kulinariska upplevelser. Jag bidrog med en paj med västerbottenost, supergod och jättelättgjord. Innan igår hade jag aldrig bakat matpaj, men jag och Glenn hjälptes åt i Evelins minikök och pajen blev sådär bra som mormors pajer blir.
Jag tog det väldigt lugnt igår (men dock obligatorisk champagne vid 12-slaget), för att 07.30 imorses började jag jobba.

När jag hade slutat vid 13 så var det så fint väder så jag tog ett varv runt Munksjön också. Kom på att jag under mina 1,5 år i Jönköping inte gått runt sjön, så varför inte varva sjön på första dagen på 2009 och mitt nya liv ? Träffade Emma som också var ute å gick och hon följde med hem till mig på en fika, mysig värre. Kan det nya året starta bättre?

Gött nytt år!
pusshej


RSS 2.0