En nyans nyare

Ny hårfärg under process.. 1 minut kvar..  Wish me luck!

Pusshej


Mina NYA brills...

Såhär går det om man har för mkt fritid. Måste bara tillägga att detta är ett urval på ca hundra bilder... Haha, för mkt fritid som sagt.
Pusshej


Kära vädergubbe/kvinna...

Sluta genast upp med det väder du håller på med! JAG VILL INTE HA MER SNÖ NU!! Jag har plockat fram mina vårkläder och vägrar ta fram vinterkläderna igen. Nu får det vara slut på snöandet, ge mig vårsol, värme och fågelsång!! 
NUUUUUUUUU!!!
      

pusshej


Sjukt dålig uppdatering

Så för att inte fler folk ska få för sig att jag ska till Karlshamn i helgen så är det väl dags att uppdatera lite.  Jag var i karlshamn förra helgen och hade det underbart mysigt med min datanörd.uppdaterar ännu mer senare med fler bilder från de senaste veckorna, nu ska jag uti i vårsolen och gå med anna. Efter det blir det insparksutskottsmöte och eventuellt taco på kåren..

Pusshej

En apelsinkyss i discomörkret

Det har uppdaterats väldigt dålig här det senaste och jag ber om ursäkt. Men det blir lätt så när man är kär.♥ Jag kan dock inte säga att jag inte suttit vid datorn, för det är typ det enda jag gjort sen jag skaffade Skype. Jag undrar hur man orkade ha ett distansförhållande innan mobil, msn, webcam och skype fanns?? Dessa tekniska saker gör att han inte känns så långt bort ändå. Klart det är klurigt med distans, men detso underbarare när man träffas. Å denna helgen har vart underbar!  Förhoppningsvis ses vi nästa helg också.. 
 

Pusshej


RSS 2.0