underbara dag

Ibland har man riktigt bra dagar, idag är en sån. Klarade seminariet galant och kände att det verkligen är i förskolan jag vill jobba. Efter det gick jag förbi lärarförbundets bokvagn och köpte mig två nya böcker.Å nu sitter jag här å käkar lite mat som jag har lagat.

tyckte att detta krävde en bild.

(Upptäckte precis att min dator fungerar utan batteri! Det betyder att jag inte behöver beställa ett nytt riktigt än.. win!)

Ikväll är det gangstersittning som gäller!! Pedsex kör terminens sista och bästa sittning idag. Kom å festa som aldrig förr!! Jag ska både sjunga och dansa.. Det du!!

Pusshej

ftw

Haha, min datanörd skickade denna länk.

http://www.expressen.se/sex/1.1581732/datanordar-ar-bast-i-sangen

Pusshej

galna veckan

Jag känner det på mig, den här veckan kommer bli galen. Just nu laddar Pedsex inför sittningen med spex och dansövning, och imorn ska vi öva ännu mer samt smycka kåren. Å på onsdag kör vi terminens sista pedsexsittning, gangstersittning. Efter det bär det iväg på kryssning med alla underbara (å tokiga) människor som jobbar på Akademien. Jag hoppas att det blir lika bra som förra året, det delar jag minns var sjukt roliga... :P


jag å pricilla från förra färjeturen.

pusshej

fredagsmys

Skulle egentligen vart PedXfest med grillchill på vätterstranden idag, men vädret svek oss, så det blev inget. Tråkigt. Sen gick luften liksom ur mig, så jag har vart hemma ikväll å bara myst. Har tittat på gossip girl, stickat och bakat (å ätit såklart) kladdkaka. Sen tänkte jag ta tag i min gaderob och skulle bara hämta en låda i förrådet, men efter det såg ut som tredje världskriget där inne tog jag tag i det först. Gaderoben får vänta lite till. Likaså disken, nu har jag fyllt min städkvot för denna veckan.
Har äntligen fått tillbaka min älskade ipod å sitter nu här å lyssnar på Håkan, tittar på modebilder och längtar efter min fina kille.

pusshej

lischhelgen i bilderUnderbara helg. Hann med en massa, trapphäng på rådhuset, kullenfestivalen i Skara, eurovisiontvtittande med indisk mat och benandjerry glass, färga håret, kusinkonfa och MoPs slutproduktion. Längtar till nästa lidköpingsvisit! Nu är det dags att göra allt annat som jag borde.

pusshej


tvillingar upphöjt till tvåMåste bara passa på att gratta veronica i efterskott. Eftersom jag hittade den här supersnygga(?) bilden på oss från i vintras på sliver. Inte bara det att vi har samma födelsedag, vi har exakt samma ögonfärg ♥.  Scary huh?

Pusshej

tidig helg

Jag tog tidig helg idag och åkte hemhem till gamla goa Lidköping. Träffade både Ellen och Johanna på stan, mkt trevligt att träffa välkända människor. Resten av eftermiddagen och kvällen har tillängats familjen då jag insåg häromdan att jag bara träffat mamma två gånger iår (!)Å så har jag blivit lite firad också (äntligen paket å tårta (även om jag fått paket från anna <3)). Fick lite vardagslyx, helt underbart. En skiva av musikfantasten, å en bok å skrubb av mamma och gubben. Samt en papperslapp av värde. LYCKA! Tycker annars att det är tråkigt att bli gammal, när man bara får pengar, jag gillar paket. Men sen är jag väl lite barnslig av mig. Lyssnar in mig på min nya skiva, so far so good...men systeryster har sällan fel..
Dags att sova strax..

Pusshej

 

tjugoplusJapp, så är det. Det var längesen jag bloggade. En annan dag kommer bilderna. Ska hem i helgen å fira på riktigt med familjen, med tårta å prestenter. Inte med röstprotokoll och förseningar. Hade en annorlunda födelsedag, men fick iaf pussa på pojken och en massa underbara meddelanden. Tack alla. Dags att krypa till kojs.

Pusshej

RSS 2.0