en spännande helgSåhär supersnygga var jag och veronica när vi följde med studentkåren till Jönköpings galan i lördags.
Hela dan var kanonbra trots att jag panikshoppade galaklänning, då jag fick hjälp från sally och två av hennes vänner hemifrån. Vi hann med både stan å a6, vilket är en prestation när det är lördag då jag annars sover så länge jag kan. Mest spännande var nog att jag hade sallys inte alls högklackade klackskor på mig, jag som aaaldrig använt ett par. Det gick bra fram tills att jag skulle gå hem från efterfesten, då fick skorna höra en hel del fula ord. Ont gjorde det, det kan jag tala om. På galan var det iaf riktigt nice, sjukt god mat å måns zelmelöv ;)

I fredags jobbade jag i baren på  vår kära kår tillsammans med olivia och det var en ganska fängslande upplevelse om man säger så. Vi blev nämligen inlåsta på kåren då den ansvariga trodde vi gått hem och låste såldes kåren och larmade på. Som tur kom en mkt snäll tommy och släppte ut oss, och oj vad han skrattade.

I söndags myste jag med sally å hennes pöjk hela dan. Vid tvåtiden kom vi fram till att jag hade missat att dra tillbaka klockan. Haha, så det kan bli. Spännande har det iaf varit.

Pusshej

RSS 2.0