en liten tripp till lischEfter en ganska tuff vecka bestämde min favoritkille att vi skulle tillbringa helgen i lisch istället för i jönet. Så fort Niklas kom hit åkte vi till gamla goa lisch för att mysa lite hemma hos mamma å gubben. Å i lördags träffade vi sötaste Alina på typ det enda stället som hade öppet längre än 14.00, donken. Där fick jag världens chock då de äntligen stylat om resturangen. Om det ändå sett ut så när jag jobbade/hängde där. Underbart att få träffa henne igen för lite catching up.♥

Innan vi lämnade lidköping länsade jag mammas trädgård, så nu har jag äpplen, rabarber och plommon i kylen. Har redan bakat äpplekaka å rabarberpaj. Tips på vad man kan göra med plommon?

pusshej

för mkt månad kvar i slutet på pengarnaEfter inköp av Nitendo wii, träningskort och nya träningskläder är sommarlönen nästan slut.
Typiskt att pengar ska ha den egenskapen. Å jag som har hittat mkt fina saker på internet, på favoritbloggarna här och här men också här. Men tack vare min älskade pappa har jag iallafall ett par lårhöga stövlar. ♥

Idag har jag varit rätt så duktig, både tränat (aerobic dans, sjukt avancerat pass, inget för dansnybörjare) och lagat matlådor, det blir chili con carne ett tag framöver nu. Gott å billigt! Bra skit! Imorn är det bildlektion och träning på schemat, Aerobic latin då, 18.30 på friskis. Nån som ska med?

Pusshej

xpedsexNu är jag i ingemansland, även kallat xpedsex.
Detta betyder att jag inte längre är Pedsex men ännu inte PedX. Jag är alltså någonstanns mittemellan. Igår slutförde jag mitt pedsexuppdrag, det var pedsexantagning på akademien igår och vi slog världsrekord i ansökningar till pedsex. Hela 31 nya härliga oförstörda människor intervjade vi igår. Uuunderbart att känna att pedsex har gjort en så pass bra inspark att så många vill söka sig till oss. Detta betyder att det snart kommer att finnas sju stycken nya hjältar som slavar på kåren och sprutar nya idéer till tokiga sittningar. Men också att någon annan kommer sitta på min plats i konferansrummet, göra mina sysslor och få mitt personalkort. Det känns sorligt på nåt sätt. Det jag har haft det senaste 1,5 åren finns inte kvar, eller jo det finns kvar,Pedsex park finns kvar. Fast jag får inte vara med.

Men snart öppnas en helt ny värld för mig, PedX världen. Jag längtar att slutligen få komma dit, men tills Pedsex bestämmer datum för utsup samt PedXfest kommer jag att vandra i Xpedsex landet.

Pusshej

höstbekännelser

Idag är det helt uppenbart att hösten har kommit till jkpg. Dels för att jag har på mig mina nya fina höstskor för första gången men även för att det spöregnar utanför. Trots att jag slutade halv tre har jag inte kommit hem än. Just för att det regnar, och för att det enda som finns hemma och väntar på mig är disk och städ. Å så mitt nya fina Wii. Men efter gårdagens ansträngning på friskis afrodance pass är jag helt död i kroppen, så wiiet får vila lite det med idag.

Jag har nämligen börjat mitt nya liv, utan pedsex, med träning och nyttig(are) mat. Igår var jag inte ens på kåren utan hade mys kväll med veronica, vi såg en shoppaholics bekännelse och vi kände igen oss båda två. Så efter det var veronica tvungen att visa sin gaderob. Hon är så söt så ♥


My name is Emilia and i'm a shoppoholic. Eller?

Ser verkligen fram emot hösten, inte bara med träningen utan också med mina uuunderbara kurser. Läser bildspecialisering samt pedagogiskt drama, båda 15 hp. Skönt att slippa lärandeteorier å bara släppa efter och ha lite kul efetr våren mindre bra kurser i lärande 2. Senare i höst ska jag även vara samtalsledare i en ungdomsgrupp för 14 åriga tjejer, något som Rädda barnen har och kallas för Ellen. Utöver detta har jag också gått med i pubpoolen, så i höst står jag i baren på kåren istället för i garderoben. Sen gör ju Niklas att jag svävar på små fluffiga rosa moln också, vilket inte heller är helt fel. Med mina nya skor.

Pusshej
RSS 2.0