en lång dag

Sjukt lång dag idag. Det började med att jag vaknade redan kl 05.15 för att jag skulle hinna göra iordning mig och äta lite innan det var dags att åka till förskolan. Börjar man 06.30 så gäller det också att vara pigg då. Vid halv tio tiden tog vi med oss alla barn till bussen och åkte på äventyr. Vi var tillbaka lagom till lunch. Sen slutade jag 13.30. Helt okej arbetsdag. Men sen bestämde jag mig att jag skulle ner på stan för att leta klänning till bröllop som jag ska på om ett par veckor. Hittade dock ingen bra klänning, tacksam för tips. Inhandlade lite andra saker istället, en ljus jeansskjorta, mascara och en vårig ljuslykta på indiska. Hade hemskt gärna tagit med mig hela affären hem, så mycket fina våriga saker.

så där brun hade ju inte vart fel att vara.

Efter en sväng på stan så var det dags för SPJande, lite möte och lite ekonomifix. (Är du sugen på att bli kassör i SPJ så skulle jag bli glad.) Klockan börjar nu närma sig halv åtta och jag ska skriva dagordning innan jag får gå hem och skriva en rörelsesaga på tema vatten tills imorn. Tur att jag har så himla mkt tid till övers...

Pusshej

josse och dödenMin favoritjosse var och hälsade på för ett par helger sen. Vi hade en helt underbar helg.
Vi plockade med oss våra systemkameror och gick på äventyr och second hand.
Sen virkade jag döden till henne. Sen åkte hon hem. Självklart åt vi taco. ♥

liten uppdatering med åldernojja

Ojdå. Det var sjuktlänge sen jag bloggade. Nästan två månader sen. Men jag antar att det blir så när man är så viktig som jag är. Haha. Eller för att jag är så lat när det gäller att blogga.Just nu har jag VFU på en förskola på en 3-5 års avdelning och som brukligt har jag vart jättesjuk. Först feber å sen magsjuka. Men nu är jag iaf frisk.

Helgen har vart sjukt lugn, jag är väl lite sliten efter VFUn och all sjukdom. Fredag var jag hemma hos Sally å tittade på Lets dance och igår var jag också hemma å myste med Sally. Vi tog en tur runt munken och sen skramlade vi ihop det sista från våra skåp och plånböcker och det blev en underbar tacopaj med lite gammalt lådvin. Efter ha avverkat Körslaget somnade jag i Sallys soffa. Hahaha, vad har hänt med mig? Jag som ute flera gånger i veckan förr. Känner mig sjukt gammal, trots att jag inte ens fyllt 22 än. Hemskt.

Nej nu är det väl dags för mig att sova middag.

Pusshej


RSS 2.0