en helg i lisch

I helgen har jag vart hemma å myst med familjen. I fredags var jag hos pappa och i lördags tog jag tåget till österäng där mormor plockade upp mig. Sen åkte vi ut till mormor och morfars sommarställe, baggesten. Jag och morfar plockade kantareller i skogen vid stugan. Sen åt vi dem till lunch. Mums. När vi hade hängt i stugan ett tag åkte vi hem till götene, där mormor och morfar bor. Mormor donerade både stickor och garn som förhoppningsvis ska bli ett par strumpor. Men det var inte så lätt som när hon visade. Sen tog jag bussen hem till lisch och pappa skjutsade hem mig till mamma. Vi lagade mat och mös och pratade c-uppsats. Helt plötsligt ringde det på dörren å där stod min morbror. Sen hade vi tre en jättetrevlig kväll. Söndagen var ganska långsam och mamma jobbade lite och sen blev det mat och mys i soffan framför fever pitch. Å i måndags fick jag skjuts av janna hem till jönet.
Igår var det Pedsex Antagning på Akademien och jag å Anna jobbade i baren. Trevligt värre. Tills pedX skulle bestämma vilka de skulle rösta på. Haha, alltid denna hets. Hursomhelst hamnade jag tillsist på Waffis och var inte hemma förns ett-tiden. Lång dag igår. Idag har jag bara slöat och snart ska jag bort till skolan för att bygga färdigt min å antons teknik projekt. Efter det blir det lite mingel på Aka idag igen, denna gången för Pubpoolen.
Puuss

höstkänsla

Nu är insparken avklarad för iår. Har legat sjuk denna veckan (den årliga insparksförkylningen ofc) och tyckt synd om mig själv. Men nu är jag på bättringsvägen och nu känns det att hösten är på väg. Det märks iallafall i modevägen. Längtar efter att få svepa in mig i långa halsdukar och sjalar och stickade tröjor. En mysig sak med hösten är att man kan sitta inne och sticka/ virka och dricka te och läsa (kurs)böcker. Höstterminen är ju också påbörjad och denna termin blir det teknik och musikspecialisering för fröken kempe. Kan inte fatta att det är min sista termin!! Vi får se vart jag hamnar sen.. Spännande.
Pusshej

RSS 2.0