cyberzombie

en liten cyberzombie

iphonefodral reaggestyle

Senaste iphonefodralet finns inte längre hos mig utan tillhör nu min kära morbror. Inspirerat av reagge och med tryckknapp. Hi tech om man jämför mot vanlig knapp. Baksidan är helsvart helt enkelt.
Puss å sånt

little big planet

Lilla fina sackboy från little big planet. Mönstret kommer från nerdigurumi, en sida på engelska. Här hittar du mönstret.
Pussåsånt

stjärnornas krig - master yoda

May the force be with you. Å hoppas du får en bra måndag.
Pussåsånt

i nöd och lust

I våras gifte sig en kompis till mig och då virkade jag dessa söta figurer som bröllopspresent. De ska likna bruden och brudgummen. Bruden fick guldslingor i håret och blommorna är ihopknycklade gardinrester med fina guldnålar som mitten.
Puss å sånt

stjärnornas krig - princess leia

En stark krigarprinsessa så här på söndagkväll. Ögonen är gjorda med textilfärg på tub. Söt och farlig, med sitt stora vapen.
Puss å sånt

stjärnornas krig - r2d2


Sötaste roboten i Star Wars blir också sötaste virkade roboten. För att få metallkänsla valde jag att göra detaljerna med glitter. R2d2 får bli först ut i bloggen av de Star wars gubbar jag gjort, fler kommer.
Pussåsånt

iPhone goes barça

Virkade detta fodral åt pojkvännens fotbollsälskande syster. Hon blev väldigt glad. Speciellt för guldtråden jag hade virkat in i kanterna, då barça enligt henne är guld värda (och enligt henne också vinner en hel del guld).
Pussåsånt

all work work

Bjuder på en kontorszombie idag. Jag pluggar på pojkvännens kontor och där står denna söta kontorszombie i passande miljö. Den är självklart virkad av mig, men mönstret är från Virka läskigt söta figurer. Blodet och slipsen är i filttyg.
Pussåsånt

friends are like angels

Visst har vi alla vänner som är små änglar som hjälper oss i vardagen? I höstas bestämde jag mig för att en vän som vart extra hjälpsam skulle få veta det! Att hon samlar på änglar gjorde det uppenbart! Vingarna är doppade i textillim och sen hällde jag på guldglitter.
Pussåsånt

det är jag som är döden

När en vän var och hälsa på i våras önskade hon sig en virkad gubbe. Det blev en liten döden. Även detta mönster är från boken Virka läskigt söta figurer.

iPhone 4? ja tack.

I väntan på att jag ska bli miljonär så får jag hålla till godo med min iPhone 3Gs som faktiskt är ganska så ny. Så för att göra den lite mysigare (för fin är den ju redan) så har jag virkat ett fodral av en massa härliga färger. Bilderna är tagna med appen hipstamatic, som är min favoritapp.
Puss å sånt

den allra första

Detta var den absolut första filuren jag virkade. Jag hittade mönstret i boken Virka läskigt söta figurer. tekniken var inte den bästa och garnet var fel. Den är också stoppad med näsdukar istället för kuddstopp som jag använder idag när jag stoppar mina figurer.
pussåsånt

en ny liten blogg

Här tänker jag lägga upp alla mina kreationer. Senaste projektet är fortfarande hemligt, då det ska bli en present till pojkvännen. Det mesta är små virkade filurer av olika slag, men ibland blir det ett å annat iphonefodral.
puss å sånt

RSS 2.0