jullov!!

Okej, lärarna hävdar att vi inte finns nåt som heter jullov på högskolan. Men det känns ändå som jullov när jag är hemhemma hos papsen och blir ompysslad och snön ligger vit å fin på marken. Ska bli så mysigt att vara här hemma så länge å fira jul med nära och kära. ♥ Fast min allra käraste är riktigt långt bort, ända borta i domincanska republiken. Långt bort och länge. KOM HEM NU?

God julkramar


tisdagsmys

Tisdagar är i vanliga fall min mysdag. Ugly betty och desprete houswifes gör att jag sitter som klistrad framför tvn i två underbara timmar, ihopkrypen i soffan med nåt gott. Det är min pesonliga tid å inte ens Niklas får tag på mig då... Men förra veckan var säsongsavslutning, så idag myser jag utan tv.

Nu har jag precis diskat klart till tonerna av underbara Hellsongs. Å nu sitter jag å slösurfar lite modebloggar. ;)

Om 17 dagar går jag på som Ordförande för SPJ (Studerande Pedagoger i Jönköping). Det ska bli jättespännande att börja med det, styrelsen jag har med mig verkar vara ett härligt gäng och jag har en bra känsla inför 2010! Förra veckan var jag med sittande Orförande på lunchmöte med HLKs VD, jätteintressant och kul att känna att vi studenter faktiskt har chans att påverka saker som händer på högskolan.

Här får ni se hur fint julpimpad min lägenhet är just nu ♥


pusshejRSS 2.0