jobbilijobb

Nu sitter jag på jobbet å degar lite. Lagom mkt att göra idag. Om tjugofem minuter kommer våran nye omtalade chef, han ska tydligen vara skitsnygg och typ bara  28. Så, upp till bevis... ;P

När jag slutar senare så ska jag å sally ta en sväng å kika second hand. Hoppas på att hitta ett litet snyggt skrivbord till datorn, skulle vilja ha typ såhär.

Pusshej

washi washi

Chill dag på jobbet idag, jobbade bara till halv ett. Sen lunchade jag med Emma, vi tog med oss den underbara pastan från pastabageriet å satte oss vid vätterstranden på en bänk. Eller. Jag satt på en bänk. Å emma på marken brevid. När vi hade ätit klart å överanalyserat saker hit å dit gick vi hem till emmas gräsplätt å solade bland alla moln. Sen blev det kallt. Så då knallade jag hem å nu har jag vart nere i min nya tvättstuga. Åh den är sååå fin. Å fräsch. Det allra bästa är att tvättiderna är så långa å mysiga. Idag tvättar jag mellan 17 å 21. Ifall du vill veta det.

jag tycker att lagerhaus kan öppna i jönköping. finns överallt UTOM just här :(

Pusshej

vad gör man inte för att slippa diska?

Ledig dag idag. Sjukt skönt med lite sovmorgon, men var uppe relativt tidigt för att vara kontrollpanel på EU mötet här i jkpg. Superspännande! Vi fick tillfälliga besökspass och de hade värsta polispådraget på mitt HLK (?). Sen hade de också sånna där blåa backar som man har på flygplatser som jag fick lägga väskan i. Å metalldetektor. PÅ HLK!! Hihi. Jag tyckte iaf att det var lite kul. Sen lunchade jag med Kenneth å efter det lekte jag med Sally. Men nu är jag slutligen hemma i min fina fina lägenhet.

Så nu bloggar jag lite för att slippa diska. För det finns inget jag hatar mer än disk. När jag väl får tummen ur så har jag iaf lite belöning, choklad, gott mineralvatten och... SOFIES MODE med en underbar följetång.

Pusshejadressändring

Sådärja. Nu börjar jag komma i ordning lite. känns otroligt skönt faktiskt. Å inatt sov jag min första ensamma natt i min nya vackra lägenhet. Har haft alla på besök, först pappa, sen syrran å sist mamma. Det var mkt att flytta, tur att man har så många bra vänner som ställer upp (STORT TACK till er!!). 

   

Bilder från nya lägenheten nere på stan kommer när jag har fått bort lite fler lådor å så. Men snart så. Är ledig imorn, ska nog färga håret då. Utväxt är inte så himla flashigt! Men först ska jag läsa lite bok tills jag somnar.

Pusshej

RSS 2.0