fullt ös medvetslös


Ungefär så känns det just nu.
Vetenskaps teorier och metoder gör att min hjärna känns lite friterad, eller så var det rödvinet från igår kväll. Gamla och nya sektionsordföranden träffades igår hos Studentkårens ordförande och vi hade en görtrevlig kväll med libanesisk plockmat. Men nu sitter jag iaf hemma och har kollat på både roomservice och morden i midsomer trots att det är onsdag. Och känner mig typ tio år äldre. Jag skyller på vetenskaps metoderna.

'
Jag ställer samma fråga som författaren till kurslitteraturen, WHY?!!??!

Pusshej

kärlek och flyttkartonger

Helg är alltid lika med kärlek. Å den här helgen var fylld med kärlek. Fredag med examensfest hos Mija (tack för underbar fest!) med massa underbara härliga människor. Lördag var det full rulle, jag å niklas gick hem tidigt för att sova, för att gå upp tidigt för att hjälpa glevelin att flytta. Efter en mysig frukost på McDonalds begav vi oss till Huskvarna för att bära flyttkartonger. När favoriterna hade fått hjälp åkte vi till ikea och gick runt och myste. Efter lunchbrejk så var det dags att prova sängar. Niklas har äntligen fått en ny lägenhet inne i Karlshamn (hejdå sunkiga studentrum!) så då skulle vi införskaffa en ny säng. Det är en väldigt konstig känsla att provligga sängar med jacka och skor och försöka känna om man kommer sova bra på just den madrassen. Alla madrasser är ju sköna när man precis käkat lunch och har lite matkoma. För att veta om en säng verkligen är bra behöver man ju sova på riktigt ju. Resten av helgen var bara film å mys.


Hejdå Fridhem!

Annars rullar det på med SPJandet och idag var det kursstart för Lärande 3 eller egentligen Vetenskaplig metod. Är ungefär lika kul som det låter. Till helgen blir det Karlshamn och flyttlådor.

Pusshej

någon som har lite inspiration till övers?

Varför blir det alltid så här? I absolut sista sekund sitter jag och har ångest för att tentan/bilden/ reflektionen inte är klar trots att den ska in snarast. Just nu är allt skitsegt å jag har absolut inte lust med att plugga, nu är klockan redan tre å jag har inte ens börjat...

Var med Sally på en second hand runda, vi besökte fyra butiker men allt jag hittade var en tallrik. Som ioförsig var helt underbar men ändå. Jag blir så trött på att inte hitta det där jag vill ha. Just nu är jag ute efter gamla fina litestörre vinglas, stora mattallrikar i glas som har fina mönster ( å då menar jag inte de där med blad) samt soffbord å skrivbord i teak. Det kan väl ändå inte vara så svårt.

Nähä, nu ska jag ner i källarn å byta i tvättmaskinen, roligare än så blir det nog inte idag. (Fast blir jag klar så ska det nog capsas...)

Pusshej

ut med det gamla - in med det nya

Nytt år, snart ny termin, nya uppdrag å ny frisyr, känns som nolltio kommer bli förändringarnas år. Det nya året firades in i älskade jönköping med älskade vänner, god mat å dryck. En helt underbar kväll! ♥

Just nu är det sluttampen på hösterminens kurser, hela helgen dedikerades till dramakursens slutproduktion. På fredag är det världspremiär, kom gärna förbi, HLKs aula kl 19. Å nu sitter jag framför mitt gamla tonårsskrivbord och ska försöka knåpa ihop diverse loggböcker och rapporter. Snart börjar vårterminen med c-uppsatsskrivande med en härlig vän.

Förra året var jag engagerad i Pedsex park, Radio K samt Pubpoolen, en spännande mix med ganska lite ansvar. Iår däremot kommer det bli en del ansvar, då jag numera är Fru Ordförande i SPJ (studerande pedagoger i jönköping). Det ska bli spännade och jag är väldigt taggad inför 2010. Önskar bara att jag var mer taggad på dagens plugg...
Å nya frisyren och partyklänningen no 1, på nyårsafton!!

Pusshej

RSS 2.0